Cautare

32189 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (4.06 secunde)
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Asa cum i-a obisnuit pe pasionatii de cristale de la Muzeul National de Geologie, Ana Capaneata a participat la editia organizata recent cu:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie. ... pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures.
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, si bratarile cu pietre precum smarald, aquamarin si opal au fost extrem de cautate! ... Bratarile Shambala cu sodalit au fost si ele apreciate de publicul iubitor de cristale.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. "Am adus pietre frumoase de la Munchen, din Germania:
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum: ... Urmatoarea expozitie la care ea si iubitul ei vor participa va fi organizata de Florii, intre 26 - 28 aprilie, la Muzeul National de Geologie.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: brose din agate, jaspuri, coral, ochi de tigru - 15 RON, pandante-martisor din cuart roz, fluorina.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: pandante din labradorit, lapis lazuli, cuarturi mari de la 300 RON in sus, copaci mari cu pietre - la 350 RON.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal". Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 14 - 16 iunie 2013, interval orar 10.00 - 18.30.
Cristina Barbos participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent las targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale.
Ii puteti gasi si astazi la MTR cu un stand, la care gasiti la vanzare bijuterii vechi si frumoase din argint, covoare, cristale, portelanuri Rosenthal, icoane vechi rusesti, care variaza ca pret, obiecte de arta, antichitati, ceasuri mari vechi, geci din piele ecologica la 200 RON, o geanta superba din piele cu un cal incrustat - la 200 RON, masute antice.
google-analytics.com